Još jedan strašan zločin

Gradačac: Suprug ubio ženu sjekirom pa počinio samoubojstvo

Još jedan stravičan zločin pogodio je sinoć Gradačac kada je Refik Mujedinović ubio suprugu sjekirom, a onda u Srebreniku počinio samoubojstvo.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 05. 2024. u 08:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan stravičan zločin pogodio je sinoć Gradačac kada je Refik Mujedinović ubio suprugu sjekirom, a onda u Srebreniku počinio samoubojstvo.

Kako piše Avaz ubijena je Halida Mujedinović. Kako su priopćili sinoć iz MUP-a TK, tijelo je pronašla njena kćerka, koja je sve i prijavila policiji.

''Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave, te osigurava mjesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe SHMP Doma zdravlja Gradačac i liječnika mrtvozornika na licu mjesta konstatirana je smrt H.M.

O događaju je obaviještena dežurna tužiteljica KTTK-a, koja je izašla na mjesto događaja, te rukovodi očevidom, a očevid i druge istražne radnje vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a'', priopćeno je sinoć iz Uprave policije MUP-a TK.

U Bosni i Hercegovini postoje SOS telefoni za prijavu nasilja u oba entiteta.

Gender centar Federacije Bosne i Hercegovine uspostavio je SOS telefonski broj 1265 za pomoć žrtvama nasilja u obitelji na teritoriji ovog bh.entiteta.

SOS liniju 1264 za područje Republike Srpske uspostavile su 2005. godine četiri nevladine organizacije i Gender Centar Republike Srpske.

Nasilje se, također, može prijaviti i na SOS crvenu liniju za žrtve nasilja broj 033 222 000.

Broj policije je 122.

Kopirati
Drag cursor here to close