Oluja

FOTO Nevrijeme napravilo štetu i naseljima oko Mostara

Kako nam javljaju čitatelji naselja Bijelo Polje, sjeverno od Mostara i sela Goranci, sjeverozapadno od Mostara, oluja je i kod njih nanijela iznimne štete.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 06. 2024. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznimno jako nevrijeme praćeno tučom, olujnim vjetrom i kišom pogodilo je u četvrtak u popodnevnim satima i naselja oko Mostara.

Iako službenih prijava nema, kako nam javljaju čitatelji naselja Bijelo Polje, sjeverno od Mostara i sela Goranci, sjeverozapadno od Mostara, oluja je i kod njih nanijela iznimne štete.

Foto: Čitatelj / Od jučer mještani su i bez električne enrgije...

Uz štete na materijalnim dobrima te uništene usjeve i oborena stabla, mještani naselja Bijelo Polje od jučer su bez električne opskrbe.

Foto: Čitatelj / Ništa od paradajza...

Pripadnici profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar nisu zabilježili nikakve intervencije, a šteta nije zabilježena niti u izvještaju Civilne zaštite Hercegovačko – neretvanske županije.

Podsjećamo, nevrijeme je snažno pogodilo i područje Županije Zapadnohercegovačke. Na području Širokog Brijega oborena su tri stabla, nanesena je materijalna šteta uglavnom na poljoprivrednim dobrima, a bilo je i oštećenja automobila.

Foto: Čitatelj / Smokva nije preživjela olujno nevrijeme...
Kopirati
Drag cursor here to close