FOTO

Mostar: Stanovnici Centra 2 ogorčeni: "Nevjerojatno je da godinama ostaje ovakvo stanje"

Stanovnici naselja Centar 2 u Mostaru ogorčeni su zbog stanja platoa u tom naselju iako godinama slušaju obećanja kako će se nešto promijeniti.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 04. 2024. u 16:36 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanovnici mostarskog naselja Centar 2 već dugi niz godina vode borbu s neuređenim platoom između zgrada, točnije iza OŠ Ilije Jakovljevića.

Naime, kako su za Bljesak.info istaknuli stanovnici naselja, plato je u "toliko lošem stanju da se, kada su kišni dani, ne može proći pješice zbog lokvi i blata, a automobilom je skoro nemoguće zbog ogromnih rupa".

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / Neuređeni plato u mostarskom naselju Centar 2

"Da ne govorimo o silnoj prašini kada su ljetni, suhi dani", dodaju.

Ističu kako je "nevjerojatno da toliki niz godina plato u Centru 2 ostaje u takvom stanju pored brojnih obećanja kako će se nešto promijeniti".

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / Neuređeni plato u mostarskom naselju Centar 2

Podsjetimo, na toj lokaciji od svibnja 2022. godine traju radovi na sportskoj dvorani, a koji bi, kako je nedavno potvrđeno, trebali biti završeni ovo proljeće.

Nakon provedene natječajne procedure Grad Mostar je potpisao ugovore s izvođačem radova i nadzornim organom, a izvođač radova je "HERING" iz Širokog Brijega. Ugovorena vrijednost radova je 1.976.130 KM.

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / Neuređeni plato u mostarskom naselju Centar 2

Sportska dvorana uz Osnovnu školu Ilije Jakovljevića uskoro bi trebala zasjati u lijepom izdanju, no ostaje za vidjeti hoće li izdanje sportske dvorane kvariti slika godinama neuređenog platoa pored nje.

Kopirati
Drag cursor here to close