Previše pogrešaka

KRAJ | Hrvatska poražena od Mađarske: Postoji samo teoretska šansa za prolazak

Također, vrijedi istaknuti i veliki broj izgubljenih lopti kao i neprisiljenih pogrešaka što je Mađarska u većini slučajeva iskoristila.
Sport / Rukomet | 20. 01. 2024. u 19:30 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je ključnu utakmicu od Mađarske na Europskom prvenstvu koje se ove godine održava u Njemačkoj.

Hrvatska nije imala odgovor na savršeno postavljenu Mađarsku obranu, ali i golmana koji je od prvog poluvremena zaključao svoja vrata.

Hrvatskoj nisu pomogle ni obrane njihovih golmana s obzirom da te obrane nisu uspjeli iskoristiti u napadu.

Također, vrijedi istaknuti i veliki broj izgubljenih lopti kao i neprisiljenih pogrešaka što je Mađarska u većini slučajeva iskoristila.

Poraz protiv Mađarske gotovo sigurno znači kraj nade o medalji Hrvatske reprezentacije na ovom Euru, ali još uvijek trebaju odigrati utakmice protiv Islanda i Njemačke.

Hrvatska je tako vrlo blizu da ostane bez šansi za nastup u polufinalu. Sva teorija oko prolaska Hrvatske past će u vodu ako Njemačka večeras pobijedi Austriju.

Postave

Mađarska: Palasics, Bartucs; Sipos, Boka, Ligetvari, Mathe, Fazekas, Banhidi, Szita, Ancsin, Bodo, Ilić, Rosta, Lekai, Hanusz, Imre

Hrvatska: Kuzmanović, Mandić; Mihić, Šoštarić, Karačić, Maraš, Načinović, Kušan, Mamić, Cindrić, Lučin, Šipić, Glavaš, Srna, Klarica, Jelinić

Kopirati
Drag cursor here to close