Izvozao Gvardiola

VIDEO | Evo što je Messi napravio par sekundi prije gola: "Bez riječi sam!"

Po mnogima najbolji igrač svijeta, 35-godišnji Argentinac, u potpunosti je izbezumio Joška Gvardiola prije nego što je "servirao" loptu Julianu Alvarezu.
Sport / Qatar 2022 | 16. 12. 2022. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači diljem svijeta uvjereni su da je argentinski nogometaš Lionel Messi isplanirao cijeli potez prije nego što je uopće dobio loptu u akciji koja je rezultirala njegovom nevjerojatnom asistencijom protiv Hrvatske.

Po mnogima najbolji igrač svijeta, 35-godišnji Argentinac, u potpunosti je izbezumio Joška Gvardiola prije nego što je "servirao" loptu Julianu Alvarezu, piše Jutarnji.hr

Sportskom reporteru Juanu Arangu, Messijev prijatelj i bivši suigrač Sergio Aguero otkrio je na argentinskoj televiziji što njegov kolega želi.

Spomenuti Aguero govorio je na argentinskoj televiziji kako Messi upućuje svoje suigrače kako da se točno kreću uokolo kako bi on mogao primiti loptu.

Na snimci u reporterovoj objavi vidi se kako Messi pokazuje Alvarezu gdje da se pozicionira. Zvijezda Manchester Cityja nekoliko trenutaka kasnije prima loptu te je ubrzo ostavlja suigraču da krene u svoj nevjerojatan trk.

Messi je zatim driblao niz bok, prevario Gvardiola te zaključno vratio loptu Alvarezu koji je zabio gol.

Naravno, video je privukao brojne komentatore.

"Bez riječi sam", napisao je jedan od komentatora o telepatiji između Alvareza i Messija. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close