Trenira sa bivšim suigračima

Na treningu Argentine Aguero!

Sergio Aguero boravi u Kataru, a Instagram story Nicolasa Otamendija otkrio je i kako trenira s reprezentacijom. Aguero nosi istu opremu kao i igrači, iako je igračku karijeru morao prisilno završiti prije godinu dana.
Sport / Qatar 2022 | 16. 12. 2022. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na treningu reprezentacije Argentine potpuno neočekivano pojavio se jedan "igrač". Naravno da ne bude zabune, on neće igrati za reprezentaciju finalu, jer je takvo što iz milijun malih razloga nemoguće. Jedan najvažniji je onaj koji kaže kako se radi o bivšem reprezentativcu, ali i bivšem nogometašu.

Sergio Aguero boravi u Kataru, a Instagram story Nicolasa Otamendija otkrio je i kako trenira s reprezentacijom. Aguero nosi istu opremu kao i igrači, iako je igračku karijeru morao prisilno završiti prije godinu dana kada mu je otkrivena srčana mana nakon što je kolabirao na terenu igrajući za Barcelonu.

Igračka karijera bila mu je puna trofeja i golova. S madridskim Atleticom osvojio je dva, a s Manchester Cityjem 15 trofeja, kao i Copa Americu s Argentinom. U 685 službenih utakmica zabio je 385 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close