Van vs van

Van Basten kritizirao van Dijka

"Što on tu gleda i čeka? Mora da bude na igraču i da mu ne dopusti da šutira. Nije lider, ne brine se ni o čemu u selekciji. Oko njega je puno buke, ali ne vidim ništa konkretno", rekao je Van Basten misleći na van Dijka.
Sport / Qatar 2022 | 27. 11. 2022. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan je bio Zlatna kopačka, vrhunski strijelac, veliki igrač. Drugi je velika zvijezda, defenzivac, također proglašavan najboljim proteklih godina. Jedan se zove Marco van Basten, drugi je Virgil van Dijk. Prvi se oglasio legendarni Marco koji je reagirao nakon utakmice Nizozemska - Ekvador.

" Samo je stajao i pustio Valenciju da šutira. Što on tu gleda i čeka? Mora da bude na igraču i da mu ne dopusti da šutira. Nije lider, ne brine se ni o čemu u selekciji. Oko njega je puno buke, ali ne vidim ništa konkretno", rekao je Van Basten misleći na van Dijka.

" Što bih ja sad trebalo da kažem? Lako je pričati iz studija. Od njega nikada ništa pozitivno. Kaže da ja nisam pravi kapiten? Ne znam što bih vam odgovorio. Vodim reprezentaciju najbolje što mogu" odgovorio je igrač Liverpoola.

Kopirati
Drag cursor here to close