Argentina pred eliminacijom

Scaloni: Primili smo udarac, ali se moramo vratiti

" Moramo se vratiti, misliti na to kako da pobijedimo Meksiko. Naš stil je neupitan, jesmo primili udarac, ali moramo zadržati svoje vrijednosti", naglasio je Scaloni.
Sport / Qatar 2022 | 26. 11. 2022. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od Japana i Koreje Argentina nema kontinuitet velikih rezultata na Svjetskim prvenstvima. Jednom nije prošla prvi krug, dva puta je zapela u četvrtfinalu, jednom se probila u finale, dok je u Rusiji eliminirana već u osmini finala.

Večeras igra utakmicu najvažniju na ovom turniru protiv Meksika i u slučaju neuspjeha koferi bi se već mogli polako pakirati, jer su u prvom kolu izgubili od Saudijske Arabije. Naravno da Argentina može savladati Meksiko, ali za to će trebati puno svoje najbolje izdanje, kojeg već duže vremena nema. Lionel Scaloni kaže kako stil igre Argentina sigurno neće mijenjati.

"Imamo odgovornost, cijela zemlja je iz nas. Mirni smo jer znamo kako ćemo ostaviti zadnju kap znoja na terenu kako bismo promijenili situaciju. Želim da ljudi vide kakva je ovo skupina igrača, što su dali do sada i što još mogu dati. Znam da smo imali niz od 36 utakmica bez poraza, da je sve izgledalo dobro, ali se sada opet moramo vratiti na pravi put. Moramo se vratiti, misliti na to kako da pobijedimo Meksiko. Naš stil je neupitan, jesmo primili udarac, ali moramo zadržati svoje vrijednosti", naglasio je Scaloni prije večerašnje utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close