Još jedan kraj je tu...

Ronaldo: San je bio lijep dok je trajao...

Hvala ti, Portugal. Hvala ti, Katare. San je bio lijep dok je trajao... Sada je vrijeme da budete dobar savjetnik i dopustite svakome da sam donese zaključke", poručio je Ronaldo.
Sport / Qatar 2022 | 11. 12. 2022. u 21:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svijet nogometa sada je to već izvjesno neće biti isti nakon ovog prvenstva. Jer za mnoge velike igrače, pa i trenere ovo je bilo posljednje reprezentativno takmičenje, posljednji turnir. Turnir koji je neočekivano bio težak za velikog Cristiana Ronalda.

U kratkom periodu je prošao nevjerojatno puno. Kao možda niti jedna zvijezda do sada. Od problema u Manchester Unitedu, sukoba s klubom, trenerom, rukovodstvom, spornog interviewa, dolaska u Katar, pa problema s izbornikom Santos, klupom u reprezentaciji, do eliminacije u četvrtfinalu i poraza od Maroka. Oglasio se i sam Ronaldo i po svemu sudeći najavio svoj kraj što se tiče reprezentacije.

"Osvajanje Svjetskog prvenstva za Portugal bio je najveći i najambiciozniji san moje karijere. Srećom, osvojio sam mnogo naslova međunarodnih razmjera, uključujući i za Portugal, ali moj najveći san bio je podići ime naše zemlje na najvišu svjetsku razinu. Borio sam se za to. Jako sam se borio za ovaj san. U 5 nastupa koje sam postigao na Svjetskim prvenstvima tijekom 16 godina, uvijek uz sjajne igrače i uz podršku milijuna Portugalaca, dao sam sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu.

Nikada nisam okrenuo lice od borbe i nikada nisam odustao od tog sna. Nažalost, jučer je san završio. Ne isplati se reagirati vruće glave. Samo želim da svi znaju da je mnogo rečeno, mnogo napisano, mnogo se nagađalo, ali moja posvećenost Portugalu nije se promijenila ni na trenutak. Uvijek sam bio osoba više koja se borila za svačiji cilj i nikada ne bih okrenuo leđa svojim suigračima i svojoj zemlji. Za sada se nema što više za reći. Hvala ti, Portugal. Hvala ti, Katare. San je bio lijep dok je trajao... Sada je vrijeme da budete dobar savjetnik i dopustite svakome da sam donese zaključke", poručio je Ronaldo.

Kopirati
Drag cursor here to close