Nova ozljeda

Poljski golman slomio nogu, ništa od Katara

Poljski izbornik Czeslaw Michniewicz pozvao je Dragowskog na SP uz Wojciecha Szczesnyja i Lukasza Skorupskog, ali je Nogometni savez Poljske već obavijestio da Dragowski otpada za SP zbog loma gležnja te da u Katar umjesto njega ide Kamil Grabara.
Sport / Qatar 2022 | 13. 11. 2022. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ozljeda za ozljedom. Reprezentacije i igrači definitivno plaćaju danak. Odluke da se Svjetsko prvenstvo igra nekih sedam dana nakon prvenstvenih duela. Nova žrtva je golman Bartlomiej Dragowski, koji se danas ozlijedio u susretu njegove Spezie protiv Verone.Dragowski je bio brži u duelu za loptu na koju su išli on i Lasagna.

Klizećim startom ju je ispucao, ali protivnik nije uspio izbjeći golmanovu ispruženu nogu te ju je spletom nesretnih okolnosti u trku zahvatio tako da ju je zarotirao u zglobu. To je izgledalo grozno, a kada su igrači obje momčadi vidjeli kako Dragowskom, koji se previjao u agoniji, noga izgleda neprirodno, hvatali su se za glavu i plakali.

Poljski izbornik Czeslaw Michniewicz pozvao je Dragowskog na SP uz Wojciecha Szczesnyja i Lukasza Skorupskog, ali je Nogometni savez Poljske već obavijestio da Dragowski otpada za SP zbog loma gležnja te da u Katar umjesto njega ide Kamil Grabara, golman Kopenhagena.

Dragowski je prešao u Speziju iz Fiorentine kolovoza ove godine. Za Speziju je debitirao protiv Empolija, dok je u Italiji prvi put stajao među stativama 29. svibnja 2017. godine, kao golman Fiorentine kontra Pescare. Ukupno je računajući Fiorentinu i Speziju, upisao 109 nastupa u Serie A.

Kopirati
Drag cursor here to close