Bez igrača Partizana

Piksi objavio spisak

Na spisku se našao jedan igrač iz domaćeg prvenstva, stoper Zvezde Strahinja Eraković, dok u reprezentaciji po prvi put nema niti jednog igrača Partizana.
Sport / Qatar 2022 | 11. 11. 2022. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka dolaska Piksija Stojkovića, reprezentacija Srbija igra kao preporođena. Izboren je plasman na Svjetsko prvenstvo, pored jednog Portugala, tu su i dobri nastupi u Ligi nacija, međutim u Katar Srbija dolazi opterećena unutarnjim problemima u savezu, dok najveće zvijezde i najbolji igrači u ovom trenutku Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović ozlijeđeni.

Pitanje je uopće da li će se oporaviti i koliko će biti spremni u Kataru. Naravno, obojica su se našla na spisku selektora Stojkovića. Na spisku se našao jedan igrač iz domaćeg prvenstva, stoper Zvezde Strahinja Eraković, dok u reprezentaciji po prvi put nema niti jednog igrača Partizana.

Na spisku su:
Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić

Obrana: Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Filip Mladenović, Strahinja Eraković, Srđan Babić

Vezni red: Nemanja Gudelj, Sergej Milinković-Savić, Saša Lukić, Marko Grujić, Filip Kostić, Uroš Račić, Nemanja Maksimović, Ivan Ilić, Andrija Živković, Darko Lazović

Napadači: Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Filip Duričić, Luka Jović, Nemanja Radonjić

Kopirati
Drag cursor here to close