Mladi nogometaš po povratku iz Katara

Pavlović: Nije bilo lako sve ono čitati, a znaš da nije istina

"Zamislite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji i o tome: dokle je došlo. To, uopće, nije trebalo da bude u prvom planu", kaže Pavlović.
Sport / Qatar 2022 | 10. 12. 2022. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je većina reprezentativaca Srbije na kraćem odmoru ili u svojim klubovima, još uvijek ima materijala za medije nakon svega što
se događalo u Kataru. Sada je o situaciji unutar reprezentacije govorio i jedan od mlađih u postavi Strahinja Pavlović.

"Čuli smo te stvari, normalno – imamo internet, na društvenim smo mrežama. Nevjerojatno da su svi lako povjerovali u sve to?! Zamislite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji i o tome: dokle je došlo. To, uopće, nije trebalo da bude u prvom planu. Ispalo je da jeste?! Na mene nije utjecalo ali na igrače koji su se spominjali u tom kontekstu sigurno jeste. Teško je da to čitaš, takve optužbe, pritom, znaš da nije istina. Igračima koji su pominjani nije bilo prijatno" reći će Pavlović koji je kratko prokomentirao nastup reprezentacije.

"Cilj je bio da se prođe grupa, bio sam uvjeren da to možemo, ali... tih 10 minuta protiv Kameruna okrenulo je stvari. Imamo tim za četvrtfinale, bar za nokaut fazu, međutim, nekad mora mnogo stvari da se poklopi. U nekim situacijama nismo bili skoncentrirani, nismo dobro stajalo. Igrali smo lijep, napadački nogomet, na žalost – uz mnogo taktičkih grešaka. Nedopustivo na tom nivou", dodao je Pavlović.

Kopirati
Drag cursor here to close