Thomas je malo nervozan

Müller novinarki: Ne znam kakvu ste vi utakmicu gledali

"Ne znam kakvu ste vi utakmicu gledali prije tih japanskih golova, ali mislim da smo cijeli susret bili pod kontrolom", rekao je Müller novinarki.
Sport / Qatar 2022 | 23. 11. 2022. u 19:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri godine nakon Južne Koreje, Njemačkoj se dogodio Japan. Koji je koristio njihovo oružje ako se može tako napisati. Jer Ritsu Doan nosi dres Freiburga, dok je Asano igrač Bochuma u koji je stigao iz Partizana. Da stvar bude gora, ovo se Njemačkoj dogodilo prvi put nakon 1978. godine. Tada su u Cordobi, na Svjetskom prvenstvu izgubili od Austrije 2:3, iako su vodili na poluvremenu. Od tada do danas je Njemačka na Svjetskim prvenstvima nanizala 21 utakmicu u kojoj su vodili na poluvremenu i niti jednu nisu izgubili.

Logično je da su igrači bili poprilično nervozni. Vidjelo se to najbolje na reakciji čovjeka na kojeg smo navikli da uvijek nešto gestikulira i priča tijekom utakmice, bez obzira da li za to ima ili nema potrebe. Sad je imao jedan "duel" sa novinarkom nakon utakmice.

"Jeste li imali osjećaj da je Njemačka dominirala kroz čitav susret", upitala je novinarka Müllera pomalo sumnjičavim tonom, a ovaj joj je odgovorio:

"Ma dominirali smo cijelo vrijeme! Da, primili smo dva pogotka od 75. minute do kraja, ali bili smo super-dominantni. Ne znam kakvu ste vi utakmicu gledali prije tih japanskih golova, ali mislim da smo cijeli susret bili pod kontrolom.

Wagner se kasnije malko ispravila, pa je sljedeće pitanje počela s konstatacijom da je Njemačka pala u dominaciji od 60. minute...

"Moram reći vrlo jasno, nismo zabijali naše prilike koje smo imali, nismo u svakom trenutku bili koncentrirani odostraga. Ja sam još uvijek pod blagim šokom nakon utakmice. Moramo se podignuti, moramo skupiti glave i odigrati tu utakmicu najbolje što znamo. U velikom smo problemu, ali moramo se koncentrirati na zadatak koji je pred nama. Da, možemo ispasti, ali o tome nećemo razmišljati" rekao je Müller.

Kopirati
Drag cursor here to close