Poštuje legendu

Modrićev štićenik iz Reala: Vidimo se, tata!

Hrvatski kapetan Luka Modrić igrat će protiv nekolicine svojih sadašnjih i bivših suigrača iz Real Madrida u petak, a to su Vinicius Junior, Casemiro, Eder Militao i Rodrygo.
Sport / Qatar 2022 | 08. 12. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Modrić i Rodrygo Goes

Najmlađi među njima, Rodrygo Goes, imao je poruku za Luku na društvenim mrežama: Vidimo se, tata!

Rodrygo (21) u Realu je od 2019. godine te još od svog dolaska iz Santosa Luku Modrića smatra svojim uzorom. U jednom ranijem intervjuu čak je otkrio kako Modrića zove ocem, a Modrić njega sinom.

U intervjuu je mladi Brazilac otkrio koliko mu znači Modrić.

"Često razgovaram s Modrićem. Ispitujem ga za savjete i promatram svaki njegov korak na terenu. On igra više prema natrag od mene, ali je igrač na kojeg se fokusiram i od kojeg puno učim, on mi je referentna točka", izjavio je Brazilac.

Mladi Rodrygo će zasigurno dugo pamtiti legendarnu Modrićevu asistenciju vanjskom na utakmici Real Madrid - Chelsea u Ligi prvaka.

Kraljevski klub je na svom terenu gubio 0-3, te je bio u zaostatku i u ukupnom rezultatu, a bližio se kraj susreta. Onda je Modrić pronašao Rodryga... Taj je pogodak sve preokrenuo, na kraju je Benzema postigao pogodak u 96. minuti za 2-3 i Real je otišao dalje (u prvom susretu Madriđani su u Londonu slavili 3-1).

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rodrygo Goes - RG  (@rodrygogoes)

Kopirati
Drag cursor here to close