Danska razočarala

Hjulmand: Preuzimam krivicu

"Jako boli. Ovo je 100 posto moja odgovornost. Trebat će neko vrijeme prije nego što sve analiziramo. Mogao sam i bolje", naglasio je nakon utakmice razočarani Hjulmand.
Sport / Qatar 2022 | 30. 11. 2022. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi Danska posljednji put nije prošla prvi krug takmičenja. Tada ih je zaustavio Japan. Dvadeset i dvije godine kasnije se dogodila Australija.

Bez podcjenjivanja, međutim kako tada Japan, tako i sada Australija, nisu reprezentacije koje mogu zakočiti Dansku, koja je prošle godine igrala polufinale Europskog prvenstva. Međutim, na ovom prvenstvu stvari od prve utakmice nisu izgledale dobro. Nekog objašnjenja nije imao ni Kasper Hjulmand, izbornik Danske.

"U našoj igri nije bilo tempa i ritma. Dobro smo počeli, ali tijekom utakmice su se pogubile strukture igre. Jedino što nismo smjeli napraviti protiv Australije je ući s velikom dozom emocija i borbenosti, a premalo kvalitete. Najbolje smo odigrali protiv Francuske, koja je bila najbolja u našoj skupini, dok u ostale dvije utakmice nismo bili dovoljno dobri. Trenutačno ne mogu biti racionalan, to ću moći tek nakon određenog vremena. Sada sam iznimno frustriran i razočaran. Trenutno ne mogu dati analizu utakmice. Emocije trenutno vode glavnu riječ.Žao mi je što nismo mogli dati građanima Danske ono što smo htjeli. Jako boli. Ovo je 100 posto moja odgovornost. Trebat će neko vrijeme prije nego što sve analiziramo. Mogao sam i bolje", naglasio je nakon utakmice razočarani Hjulmand.

Kopirati
Drag cursor here to close