Polemika uživo...

Avdiu osudila potez Xhake, javio se njegov otac uživo u program pa prijetio

Avdiu je bila gošća kanala T7 gdje je objašnjavala kako je Xhakin ispad, čin kako ona kaže "seksualnog napada", što je izazvalo polemike u studiju. Nakon svega u program se javio i Granitov otac Ragip...
Sport / Qatar 2022 | 07. 12. 2022. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo zanimljivo je bilo u emisiji "Favorit" televizijskoj kanala T7 u Albaniji. Tamo je gošća bila Zana Avdiu novinarka, jedna od rijetkih koja je kritizirala ponašanje igrača Arsenala, Granita Xhake na utakmici protiv Srbije. Radilo se naravno o njegovom sukobu s klupom reprezentacije Srbije i nesportskim gestikulacijama o kojima smo već pisali.

"Potez Granita Xhake je sramota, to je jedan uličarski postupak. Tragedija je što nitko u našoj zemlji nije osudio ovu fotografiju. Dva dana smo raspravljali o toj fotografiji koja samo degradira Xhaku. Kakvu vrijednost za nas ima ova fotografija? Što govori o nama ova fotografija, ako mi slavimo takav gest", napisala je Zana Avdiu. Nakon čega je kako kaže ona dobila 11.000 prijetećih poruka.

Avdiu je bila gošća kanala T7 gdje je objašnjavala kako je Xhakin ispad, čin kako ona kaže "seksualnog napada", što je izazvalo polemike u studiju. Mnogi smatraju kako ona nije razumjela potez reprezentativca Švicarske, ali i njegove emocije u tijeku susreta. Nakon svega u program se javio i Granitov otac Ragip.

"Molim te, ne želim nikakvu diskusiju s tobom. Nazvati Granita uličarem. Ona tu sjedi, nema pojma o sportu, emocijama, albanskoj kulturi... Ne znam tko je pozvao takvu ženu. Došla je da se suprotstavi dječaku albanske krvi, momku koji svakog Albanca čini ponosnim", rekao je Ragip i dodatno objasnio zašto je njegov sin tako reagirao:

"Ti ljudi su vrijeđali njegovu majku, ženu i djecu. Tijekom utakmice se skandiralo "Ubijte Albance", "Kosovo je Srbija" i onda ona kaže da je Granit uličar. Sada ću vam objasniti. Obitelj Xhaka se nikada nije predavala i nikada se neće predati. Njegov gest nije bio ni politički ni šovinistički. Granit je od granita! Nije uradio ništa da nekoga uvrijedi. Šteta je što Zana podržava ove srpske teorije.  Morate da pazite šta pričate o obitelji Xhaka. Vi će te odgovarati za to što pričate. Ali, kada dođe vrijeme za odgovaranje, biće vam kasno. To vam garantujem. Ne poznajete vi obitelj Xhaka" rekao je Granitov otac. Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo u programu:

Video: Polemika u programu 
Kopirati
Drag cursor here to close