8. lipnja

Neum spreman za 3. Neumsku desetku i Akvatlon 2024.

Organizator ovih događaja, Triatlon klub "Sidro" iz Neuma, pripremio je raznovrstan i dinamičan program za sve sudionike i posjetitelje.
Sport / Ostali sportovi | 27. 05. 2024. u 19:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 8. lipnja 2024. godine, Neum će biti domaćin dviju uzbudljivih sportskih manifestacija – 3. Neumske desetke i 3. Neumskog akvatlona.

Organizator ovih događaja, Triatlon klub "Sidro" iz Neuma, pripremio je raznovrstan i dinamičan program za sve sudionike i posjetitelje.

Posebnost ovih utrka leži u njihovoj lokaciji. Start i cilj bit će smješteni na plaži ispod Hotela ''Sunce'', a cijela trasa utrke prolazi uz obalu, pružajući trkačima i akvatloncima nezaboravan doživljaj.

Uz sportske napore, sudionici će moći uživati u ljepotama neumskog mora i jedinstvenom krajoliku koji ih okružuje.

Osim toga, Neumski akvatlon ima dodatnu važnost jer je ujedno i Prvenstvo BiH, što dodatno podiže značaj ovog sportskog događaja.

Program uključuje utrke na 10 kilometara, 5 kilometara, te akvatlonske utrke za različite dobne kategorije – seniore, juniore, kadete i poletarce. Seniorska akvatlonska utrka obuhvaća 1 kilometar plivanja i 5 kilometara trčanja.

Organizatori su s ponosom najavili dolazak 100 akvatlonaca i 100 trkača iz šest država, te ističu da je sve spremno za manifestaciju.

"Posebno se radujemo i s velikim nestrpljenjem isčekujemo sve naše trkače i navijače. Spremni smo za dolazak velikog broja ljudi iz brojnih država. Ovim putem, sve vas, još jednom pozivamo, pridružite nam se na najvećem sportskom događaju u Neumu. Odvažite se, dođite, uživajte i zabavite se. Sve vas rado očekujemo," poručili su iz organizacijskog tima.

''Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog sportskog događaja koji spaja ljubav prema sportu i prirodnim ljepotama Neuma. Vidimo se na startu!'', poručili su organizatori.

Program događaja

7. lipnja 2024.

18:00: Start dječjih utrka na 200m i 600m
18:30: Proglašenje pobjednika

8. lipnja 2024.

9:30: Start Neumskog akvatlona (Prvenstvo BiH za seniore)
11:30: Start Neumske desetke (utrka na 10 km i 5 km)
12:30: Proglašenje pobjednika Neumskog akvatlona i desetke
13:00: Start akvatlonskih utrka za poletarce i kadete
15:10: Proglašenje pobjednika

Kopirati
Drag cursor here to close