Bez produženja

Tomislav Kiš odlazi iz Zrinjskog na kraju sezone?

Hrvatski veznjak Tomislav Kiš u srijedu nije igrao protiv Borca za Zrinjski, a prema pisanju portala SportSport krajem ovog mjeseca napušta Mostar.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2024. u 09:15 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pobjedi 1:0 u polufinalu Kupa BiH protiv Borca, na klupi Zrinjskog cijelu utakmicu proveo je Tomislav Kiš. Neki su treneru Željku Petroviću zamjerili što nije koristio usluge svoje "desetke", ali čini se da ima dublji razlog.

Kako piše portal SportSport, ne pozivajući se na izvore, Kiš i Zrinjski rastat će se kada završi ova sezona. Tridesetogodišnji Zagrepčanin došao je u Plemiće iz Mađarske u siječnju prošle godine i vrlo brzo je postao apsolutni ljubimac mostarskih navijača.

Ove sezone odigrao je 41 utakmicu, 25 u prvenstvu gdje ima sedam golova i četiri asistencije, no u zadnjih mjesec dana u šest utakmica nastupio je tek dvaput, odigravši devet minuta protiv Posušja i 90 protiv Širokog.

Ugovor sa Zrinjskim ističe mu na kraju ovog mjeseca, a kako piše SportSport on se neće produživati.

Ipak, u petak popodne, HŠK Zrinjski Mostar je na Facebooku demantirao neistinite napise o odlasku igrača Tomislava Kiša nakon sezone. Navijači i javnost se pozivaju da ne uzimaju takve objave kao vjerodostojne.

Kopirati
Drag cursor here to close