Kapetan na dužnosti

Modrić u neviđenom izdanju: "Ne vidim tvoj napredak, odaješ nesigurnost"

Serijal nastao u suradnji FIFA-e i Netflixa donosi i neke insajderske kadrove iz tabora hrvatske nogometne reprezentacije.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2022. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dokumentarni serijal 'Kapetani' zainteresirao je hrvatsku javnost najviše zbog Luke Modrića koji je u njemu izjavio: "Svjestan sam da sam u nekim godinama i da je to vjerojatno moje zadnje natjecanje s hrvatskom reprezentacijom", rekao je Vatreni. 

No, treba istaknuti kako serijal nastao u suradnji FIFA-e i Netflixa donosi i neke insajderske kadrove iz tabora hrvatske nogometne reprezentacije, pišu Sportske novosti

Tako, primjerice, možemo čuti Zlatka Dalića i Luku Modrića kako razgovaraju u automobilu kad su išli na splitsku presicu dan prije utakmice s Rusijom gdje izbornik govori da je Ivanušec strašno pao s čime se Luka složio.

Prikazan je u dokumentarcu i jedan Modrićev razgovor s Dominikom Livakovićem kojeg hrabri uz riječi da je golmančina, ali mu i otvoreno kaže da ostavlja dojam kako se boji pogreške zbog čega je zaključak da unosi nesigurnost u momčad te se mora prestati bojati jer svi griješe... Sve to odvilo se nakon odluke da protiv Rusije na Poljudu brani Ivo Grbić.

"Ne bih ti to govorio da mi nije stalo, drag si mi dečko, zato ti govorim. Ali ja ne vidim tvoj napredak u reprezentaciji! Možda te pritisak smeta? Odaješ nesigurnost momčadi. Što ima veze ako pogriješiš, pa svi griješe, zašto ne bi ti smio? Ali moj je osjećaj da ti imaš problem, a taj je da se bojiš pogriješiti!", rekao je Modrić Livakoviću na što mu je ovaj odgovorio:

"Ne bih došao do ovdje da se bojim".

A Modrić će:

"Znam, zato je samo još gore. Gledaj, ti si golmančina, to moraš znati i ti to znaš".

Serijal možete gledatio OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close