Hit Instagrama

Kako sam mogao zaboraviti Zrinjski Mostar?

Sport / Nogomet | 07. 05. 2024. u 12:23 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dnevno.hr (@dnevno.hr)

Društvenim mrežama širi se video kojeg je postavio Dnevno. hr, a u pitanju je ulični kviz u kojem se igrač u okviru jedne minute morao sjetiti što više nogometnih klubova. I nabrajao je mnoge, domaće i svjetske, ali najgolemija je, što bi u Mostaru rekli, bila njegova reakcija na vlastitu zaboravnost, kada je shvatio da se nije sjetio reći - Zrinjski Mostar.

Inače, dok se WWin Liga BiH bliži svom spektakularnom kraju, borba za naslov prvaka postaje sve intenzivnija. Borac, s pet bodova ispred Zrinjskog, čini se kao nepremostiva prepreka za branitelje naslova.

Dok Borac ima prednost na papiru, istinski duh nogometa leži u neizvjesnosti i mogućnosti tri kola prije kraja. Matematički gledano, sve još nije gotovo. Svi ljubitelji nogometa, a posebno navijači Zrinjskog, mogu se nadati da će njihov tim uspjeti ostvariti nemoguće i okrenuti situaciju u svoju korist.

Podsjetimo, mostarski Zrinjski je s osam naslova prvaka najtrofejnija momčad Premijer lige BiH.

Zrinjski se trijumfom iz 2023. učvrstio na prvom mjestu vječne ljestvice prvenstva BiH s osam naslova, tri više od Željezničara i četiri više od Sarajeva.

Dva naslova osvojili su Široki Brijeg i Borac, a po jedan Leotar i Modriča.

Kopirati
Drag cursor here to close