Organizatori odlučili

VIDEO I Antiseks kreveti spremni za Olimpijsko selo

Dobili su naziv "antiseks" jer prema tvrdnjama onih koji su ih vidjeli jednostavno su preslabi da bi izdržali bilo kakvu vrstu intimnog odnosa.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2024. u 21:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijsko selo je uvijek posebna priča. Mjesto koje nudi neke svoje male ili velike priče. U svijetu modernog sporta sportaši i sportašice su se često znali žaliti. Na veličinu kreveta, na neke druge stvari. Taj slavni Dream Team iz 1992. godine recimo nije bio smješten u selu.

Novo "selo" će spremno ovog ljeta dočekati svoje goste, za vrijeme Igara koje traju od 26. srpnja 2024. do nedjelje 11. kolovoza.
Već sada kruže priče o posebnim krevetima, koje već sada zovu "antiseks" kreveti. Kreveti su dužine 2.1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Vjeruju da ove dimenzije svim natjecateljima pružaju nužne uvjete za odmor. Odluka je u skladu s ekološkim standardima koje su ranije postavili organizatori Olimpijskih igara

Video: Predstavljanje kreveta 

Svaki krevet imat će i tri jastuka koji će ga činiti udobnijim, a svaki će natjecatelj moći u posebnoj aplikaciji odabrati jastuke prema svojoj tjelesnoj težini.

Madraci su napravljeni od polietilena, a poslije natjecanja iskoristit će se u proizvodnji plastike. Pripremljeno ih je 18.000. Dobili su naziv "antiseks" jer prema tvrdnjama onih koji su ih vidjeli jednostavno su preslabi da bi izdržali bilo kakvu vrstu intimnog odnosa.

Kopirati
Drag cursor here to close