Brunson nije mogao odustati

VIDEO I Brunson kao Willis Reed prije 54 godine, Knicksi vode 2:0

Pogodio je Brunson tricu za plus deset Knicksa u prvoj četvrtini, a onda je morao napustiti parket. New York ima problema, kako se sezona bliži kraju roster je sve kraći.
Sport / Košarka | 09. 05. 2024. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Willis Reed je to napravio prije 54 godine. Ozlijeđen je izašao na parket u sedmoj utakmici velikog finala protiv Lakersa. Knicksi su dobili tu utakmicu, postali su prvaci.

Datum se poklopio, ali "runda" play offa nije. Jer ovo je ipak polufinale Istoka. Sve ostalo je skoro isto. Jalen Brunson je stisnuo zube, izašao na parket u drugom poluvremenu i bacio navijače u trans. Nije MVP, ali Knicksima ne smeta. Oni su dobili Indianu u drugoj utakmici 130:121 za velikih 2:0 u seriji. Brunson je ubacio 29 poena, 24 u drugom poluvremenu.

"Mislim, on je ratnik. Nisam ni sumnjao da će se vratiti. Uvijek je bio spreman vratiti se, tijekom cijele sezone. Bez obzira na to što se događa oko njega. Bez obzira na to što mu se dobaci, ozljeda ili bilo što drugo, uvijek se vraća. Svi smo znali, imali smo povjerenja u njega", pričao je nakon utakmice Donte DiVincenzo.

Pogodio je Brunson tricu za plus deset Knicksa u prvoj četvrtini, a onda je morao napustiti parket. New York ima problema, kako se sezona bliži kraju roster je sve kraći. Indiana je na početku drugog poluvremena imala 12 poena prednosti, Knicksi su napravili preokret serijom 14:0. Na kraju su vodili 99:91 na ulasku u četvrtu. DiVincenzo zna kada treba pogoditi tricu, jednu izuzetno važnu je pogodio za 124:115, dvije minute prije kraja

Video: NY Knicks - Indiana Pacers 

OG Anunoby je zabio 28 poena prije nego što je napustio teren u trećoj četvrtini zbog ozljede lijeve tetive. Knicksi već igraju bez Mitchella Robinsona, koji će izostati najmanje šest tjedana nakon pogoršanja ozljede lijevog gležnja u prvoj utakmici, i Juliusa Randlea, koji je izvan sezone zbog ozljede desnog ramena zadobivene u siječnju.

Donte DiVincenzo također je postigao 28 poena, dok su Josh Hart (19 poena, 15 skokova) i Isaiah Hartenstein (14 poena, 12 skokova) upisali double-double za Knickse. Tyrese Haliburton kod Pacersa 34 poena i devet asistencija za Pacerse, dok je Obi Toppin zabio 20 poena.

Kopirati
Drag cursor here to close