Stižu promjene

Xiaomi radi na poboljšanju kamera u svojim smartphoneima

Sudeći prema internoj elektroničkoj pošti koju je poslao glavni izvršni direktor Xiaomija, Lei Jun, čini se kako je kineska tvrtka nedavno osnovala odjel koji će se baviti kamerama na smartphoneima.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 05. 2018. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kamere na pametnim telefonima tvrtke Xiaomi zasad još uvijek ponešto zaostaju što se tiče kvalitete, kada ih se usporedi s modernim high-end modelima tvrtki kao što su Apple, Samsung i Huawei.

No situacija je sve bolja, posebice s posljednjim Xiaomi Mi Mix 2S modelom, a tvrtka aktivno radi na daljnjim poboljšanjima kvalitete što dokazuje i posljednji primjer.

Naime, na Internetu se pojavila interna poruka elektroničke pošte koju je poslao glavni izvršni direktor tvrtke, Lei Jun. Poruka se bavi diskusijom o stvaranju novog posebnog odjela unutar tvrtke koji bi se specijalizirao upravo za kamere na pametnim telefonima.

Iz poruke je moguće zaključiti da se radi o relativno mladom odjelu pa je teško očekivati da će proizvodi i tehnologije koje izađu iz tog odjela biti dostupne na Xiaomijevom ovogodišnjem Mi 7 flagship modelu, već bi trebale biti dostupne na nekim budućim pametnim telefonima kineske tvrtke.

Kopirati
Drag cursor here to close