Apple

Stariji čip ide u iPhone s 6,1-inčnim LCD zaslonom

Prema ruskoj stranici Hi-tech, ovogodišnji početni model iPhonea s 6,1-inčnim LCD zaslonom trebao bi doći sa starijim A10 Fusion čipom, dok bi modeli s OLED zaslonom trebali dobiti A12 čip.
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 08. 2018. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple bi sredinom rujna trebao predstaviti svoje ovogodišnje modele iPhonea, točnije ukupno tri modela, a među njima i entry-level model s 6,1-inčnim LCD zaslonom.

Ruska internetska stranica Hi-tech dočepala se kodova koji pokazuju da će dva modela s OLED zaslonima, dakle budući iPhone X i iPhone X Plus doći s Appleovim A12 čipom, dok bi spomenuti entry-level model s LCD zaslonom trebao dobiti stariji čip, javlja Bug.hr.

Konkretno, dobit će A10 Fusion čip koji se nalazi u iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefonima koji su se na tržištu pojavili 2016. godine.

Od prijašnjih glasina što se tiče toga entry-level modela navodi se njegov naziv, bit će poznat jednostavno kao iPhone (2018).

Također, navodi se kako će ovaj telefon sadržavati 3 GB RAM-a, FaceID komponentu s potrebnim senzorima unutar notcha te jednostruku stražnju kameru.

Kopirati
Drag cursor here to close