Pozitivni rezultati

Rujan je HTC-ov poslovno najbolji mjesec ove godine

HTC je po prvi puta nakon mnogo vremena tijekom rujna 2020. godine zabilježio pozitivne rezultate barem što se tiče ostvarenih prihoda.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 10. 2020. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HTC redovito svakog mjeseca objavljuje svoje poslovne rezultate. Poneke rezultate smo objavljivali na ovim stranicama i oni su gotovo redovito bili vrlo negativni, čak su postizani i svakojaki negativni rekordi.

Tajvanska tvrtka sada je objavila financijske rezultate za rujan koji su za promjenu pozitivni, dapače to je najuspješniji HTC-ov mjesec ove godine. To je tvrtkin najbolji mjesec što se tiče zabilježenih prihoda, tako su prihodi od servisa i proizvoda u rujnu iznosili 28,4 milijuna američkih dolara, javlja Bug.

Spomenuti rezultat bolji je od listopada, studenog i prosinca 2019. godine, no ipak je za 35,94% manji od prihoda zabilježenih u rujnu 2019. godine. Tvrtka nije otkrila podatke vezane za profitabilnost tijekom rujna, dok će izvješće za cjelokupni treći kvartal ove godine biti objavljeno kasnije.

Osim kroz financijske poteškoće HTC je nedavno prolazio i kroz proces zamjene glavnog izvršnog direktora, Yves Maitre je zbog osobnih razloga napustio tu poziciju, a zamijenila ga je suosnivačica tvrtke Cher Wang.

Kopirati
Drag cursor here to close