Elevator Lab Challenge

Osam najboljih fintech startupa u borbi za 5000 eura

Upoznajte se sa perspektivnim bh. fintech startupima na natjecanju Elevator Lab Challenge, 29. kolovoza u Sarajevu
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 08. 2019. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije Facebook / Elevator Lab Challenge

Raiffeisen banka poziva sve zainteresirane da se u četvrtak, 29. kolovoza u 18 sati pridruže natjecanju Elevator Lab Challenge koje će se održati u prostorijama HUB 387 i upoznaju se s najperspektivnijim bosanskim fintech startupima koji će predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja iz područja financijskih tehnologija.

Osam najboljih fintech startupa koji su prošli selekciju Raiffeisen banke će se pred stručnim žirijem i publikom natjecati za novčanu nagradu od 5.000 eura i plasman na regionalno finale Elevator Lab Challenge u Beču.

Rollsoft, Sentry, 15do3, Thematic, Logate i UhuraSolutions, Kliker, Digital Asset Management su timovi koji će se predstaviti pred stručnim žirijem kojeg čine: Haris Gondžo, Direktor IT - Informacione Tehnologije, Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina; Hasan Hasić, Direktor centra digitalnog bankarstva, Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina; Rešad Začina, suosnivač i izvršni direktor Ministry of Programming; Edin Poprženović, CEO ABC TECH Group i Kenan Trokić, Izvršni direktor kompanije Own.

Događaj je otvorenog tipa uz obaveznu prethodnu prijavu.

O natjecanju

Regionalni Elevator Lab Challenge je organiziran kroz lokalna natjecanja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Najbolji startupi sa svakog natjecanja dobit će nagradu od 5.000 eura, kao i direktan plasman u polufinale Elevator lab akceleratorskog programa Raiffeisen Bank International u Beču, gdje će se natjecati s pobjednicima iz drugih zemalja.

Regionalni Elevator Lab Challenge završiti će se Gala događajem u Beogradu na kome će pobjednici natjecanja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 eura.

Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me.

Kopirati
Drag cursor here to close