Unaprijeđenje

Microsoft Teams će omogućiti stvaranje i organiziranje virtualnih zajednica

Zajednice su dostupne u Microsoft Teams (besplatna verzija), Teams Essentials uz prijavu s Microsoft računom, Microsoft 365 Personal i Microsoft 365 Family paketima
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 12. 2022. u 18:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajednicama će biti dostupne značajke poput grupnog razgovora, pozivanja i dijeljenja datoteka/fotografija, a također će moći koristiti zajednički kalendar (koji uključuje integraciju Google kalendara) za okupljanje, organiziranje i dijeljenje ideja.

Kako bi kreiranje zajednica bilo što jednostavnije Microsoft je ponudio više predložaka za brzo stvaranje zajednica. Pozivanje drugih članova moguće je putem e-mail adrese, broja telefona, QR kodom ili dijeljenjem poveznice grupe.

Kreatori zajednice će imati mogućnost upravljanja postavkama, postavljanja smjernica zajednice i moderiranja sadržaja dodavanjem ili uklanjanjem sudionika i postova prema potrebi.

"Na čemu god trebate surađivati, zajednice u Teamsu omogućuju vam stvaranje različitih mjesta i organiziranje grupa za sastajanje, razgovor, dijeljenje i planiranje—zajedno."

Dok će zajednice na Microsoft Teams na iOS-u i Androidu stići odmah, verzija za stolna računala će ih dobiti u nadolazećim tjednima navedeno je u objavi, javlja Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close