Platforme

Gasi se HBO Go servis

HBO Go je prvi HBO-ov streaming servis koji je omogućio HBO pretplatnicima da gledaju omiljene video naslove preko Interneta.
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 06. 2020. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HBO je prije dva tjedna lansirao novi streaming servis, HBO Max, ali je opće mišljenje da je to unijelo konfuziju među korisnike, jer ova kompanija već ima dva streaming servisa – HBO Go i HBO Now, pišu Nezavisne novine.

Kako bi razjasnili situaciju, WarnerMedia, kompanija u čijem je vlasništvu HBO, objavila je da će HBO Go servis otići "u mirovinu" 31. srpnja, jer će do tada HBO Max biti dostupan širom svijeta. Također, HBO Now servis će promijeniti ime u HBO.

HBO Go je prvi HBO-ov streaming servis koji je omogućio HBO pretplatnicima da gledaju omiljene video naslove preko Interneta.

HBO Now je neovisna streaming aplikacija koja je zahtjevala posebnu pretplatu. Kada planirane izmjene budu završene, kompanija će ponovo imati samo dvije streaming platforme, kao što ih je imala do prije dva tjedna, smo što će se njihova struktura promjeniti.

Problem koji se može javiti nakon tranzicijskog razdoblja je šta će da rade ljudi koji ih koriste na neovisnim platformama, kao što su Roku i Amazonov Fire TV, koji obuhvaćaju oko 70 posto streaming tržišta u SAD-u.

WarnerMedia za sada nije uspjela napraviti dogovor s Rokuom i Amazonom u vezi podrške za HBO Max, što znači da ta aplikacija za sada neće biti dostupna na streaming uređajima spomenutih kompanija.

Ni WarnerMedia, ali ni Roku ni Amazon još uvijek nisu izašli u javnost s objašnjenjem što će se dogoditi s korisnicima koji su do sada koristili HBO Go aplikaciju na tim platformama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close