Gdje je zapelo?

Apple nije uspio rasprodati Vision Pro na prvi dan prednarudžbi

Apple će početkom veljače započeti s prodajom svog naglavnika Vision Pro, a prednarudžbe su već započele 19. siječnja. No, iako se očekivalo suprotno, naglavnici se nisu rasprodali na prvi dan prednarudžbi.
Sci-Tech / Tehnologija | 22. 01. 2024. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč ograničenoj dostupnosti, Apple nije uspio rasprodati svoj naglavnik za proširenu stvarnost na dan pokretanja prednarudžbi.

Prema informacijama koje je na X-u objavio youtuber Aaron Zollo, rasprodala se jedino inačica Visiona Pro od 256 GB, dok su se verzije od 512 GB i 1 TB mogle bez problema kupiti, kako u trgovinama, tako i online.

Iako nije službeno poznato koliko je Apple pripremio naglavnika za prednarudžbe, Appleov analitičar Ming-Chi Kuo navodi da je bilo između 60.000 i 80.000 jedinica, javlja Bug.

Cijene su započinjale od 3.500 dolara za početni model i išle su do 3.899 dolara za najjaču inačicu, a usprkos tome, analitičari su očekivali da će se cijela zaliha rasprodati.

No, kako prenosi Notebook Check, situacija se promijenila u sljedećim danima i sada je za isporuku Visiona Pro potrebno čekati od pet do šest tjedana.

Kopirati
Drag cursor here to close