Od drona do Tesle

Gadget Show powered by SYNC & Mepas Mall

Uz edukativan i zabavan program, za posjetitelje i natjecatelje osigurali smo bogate i zanimljive nagrade.
Sci-Tech / Tehnologija | 07. 06. 2022. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon male pauze Gadget show u organizaciji Sync-a je opet tu!

Ovaj put smo udružili snage s Mepas Mall-om i pripremamo jako zanimljiv događaj!

Čast nam je i zadovoljstvo najaviti ovogodišnji Gadget Show!

Datum održavanja je 18. 6. 2022. s programom od 16 do 21 sat.

Lokacija događaja: plato ispred Mepas Mall centra (ulica Kardinala Stepinca).

Od zanimljivog i bogatog programa izdvojili bi kutak za sve ljubitelje dronova ali i one koji će to tek postati, a to će moći vrlo lako na DJI štandu gdje će posjetitelji osim uvida u novitete iz svijeta dronova imati priliku probati kako je to pilotirati dronom i sve to bez bojazni od oštećenja ili bilo kakve nezgode jer smo pripremili specijalizirani i zaštićeni poligon za vožnju dronova.

Također svi posjetitelji bit će u mogućnosti iskusiti vožnju na 2 kotača, ovaj put to će biti Xiaomi i Segway električni romobili koji su postali naša svakodnevica i dobra alternativa klasičnim prijevoznim sredstvima, bilo da je riječ o putu na posao, u školu, ili samo vozikanju iz razonode.

Osim vožnje na 2 kotača, pripremili smo vam i svima omiljene Tesla automobile. Zainteresirani posjetitelji moći će se prijaviti na demo vožnje u Tesla automobilima koje sigurni smo i ne treba previše predstavljati. Iskustvo i doživljaj vožnje zasigurno će izmamiti osmjehe na usta kako najmlađima, tako i onim starijim ljubiteljima tehnologije i gadgeta.

Iako je show prvenstveno baziran na gadgetima i tehnologiji, za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo i natjecanje u malom nogometu te izložbeni kutak robotike gdje ćemo prezentirati Makeblock i Stemi program uz natjecanje iznenađenja. Za sve natjecatelje smo pripremili bogat nagradni fond.

Uskoro očekujte detaljnije najave cijelog programa i svakako rezervirajte slobodnu subotu 18. 6. za posjetu Gadget Showu.

Uz edukativan i zabavan program, za posjetitelje i natjecatelje osigurali smo bogate i zanimljive nagrade.

Voditelj programa je Boris Čerkuč.

Vidimo se 18. 6. od 16 sati na platou ispred Mepas Mall centra u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close