Bad News :(

Propalo lansiranje Rubica

Sci-Tech / Svemir | 07. 09. 2017. u 08:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Naša crowdfunding kampanja na Indiegogo platformi nije uspjela postići cilj prikupljanja sredstava za lansiranje Rubica", stoji u objavi mostarske kompanije Amplius Electronics.

Zahvalili su svima koji su pratili kampanju, kao i potencijalnim investitorima iz Brazila, USA, Kuvajta, Izraela, te poručili kako su zadovoljni što je proizvod iz BiH pokazao mogućnost lansiranja na svjetsko tržište.

Neprikupljanje sredstava neće obeshrabriti ovaj mostarski kvartet, te su poručili kako će razviti novu strategiju s kojom će ubrzo izaći u javnost.
 

Podsjetimo, početkom srpnja mostarska startup kompanija Amplius Electronics pokrenula je crowdfunding kampanju s ciljem da u mjesec dana prikupe 30.000 dolara kojim će se dovršiti proizvodni alati i pokrenuti proizvodnja. Rubico, pametni privjesak koji služi kao 'power bank', odnosno punjač za mobitele, ima memoriju kao USB, te NFC tag koji se može upotrijebiti za više funkcija.

Uz sami proizvod dolazi i mobilna aplikacija, koja korisniku omogućava prijenos podataka s mobilnog uređaja na pametni privjesak, praćenje stanja o količini slobodne memorije na privjesku, kao i mogućnost snimanja video uradaka i fotografija direktnom pohranom na privjesak.

Rubico je trebao krenuti u masovnu proizvodnju krajem 2017. godine, a krajem listopada bile su planirane prve isporuke za kupce, koje će ipak pričekati bolja vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close