Jaime Maussan

"Leševi izvanzemaljaca" prikazani u Mexico Cityju

Dva "leša izvanzemaljaca", odnosno neljudskih bića, prikazana su na konferenciji za novinare meksičkog novinara i stručnjaka za NLO (neidentificirani leteći objekat) Jaimea Maussana
Sci-Tech / Svemir | 14. 09. 2023. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Medijima u Mexico Cityju prikazani su navodni "leševi izvanzemaljaca", javlja Anadolija.

Dva "leša izvanzemaljaca", odnosno neljudskih bića, prikazana su na konferenciji za novinare meksičkog novinara i stručnjaka za NLO (neidentificirani leteći objekt) Jaimea Maussana.

Ovaj nesvakidašnji događaj koji je privukao veliku pažnju javnosti održan je dan nakon prvog javnog saslušanja u Kongresu u zemlji na tu temu sa stručnjacima za NLO.

Tijela prikazana u kutijama, imaju po tri prsta na svakoj ruci, pronađena su u Peruu 2017. godine.

Stručnjaci su izjavili da ovaj tijela nemaju nikakve veze s ljudskim bićima.

Foto: Anadolija / Navodni leševi izvanzemaljaca

Navodni "leševi izvanzemaljaca" prikazani su i meksičkim političarima u Kongresu.

Događaj je predvodio Maussan, koji je pod zakletvom svjedočio da mumificirani primjerci nisu dio "naše zemaljske evolucije", pri čemu je skoro trećina njihove DNK ostala nepoznata.

Foto: Anadolija / Navodni leševi izvanzemaljaca

Tvrdnje samoproglašenog ufologa još nisu dokazane, a Maussan je ranije bio povezan s tvrdnjama o otkrićima koja su kasnije opovrgnuta.

Na javnoj raspravi, Maussan je američkim zvaničnicima i članovima meksičke vlade pokazao nekoliko video snimaka "NLO-a i neidentificiranih anomalnih fenomena" prije nego što je otkrio navodne "izvanzemaljske leševe".

Foto: Anadolija / Navodni leševi izvanzemaljaca
Kopirati
Drag cursor here to close