Tehnički klub Univerziteta "Džemal Bijedić"

Unaprijedite vještine iz područja internet sigurnosti uz BEST Mostar

Sudionici će imati priliku naučiti osnove o internet sigurnosti koje će moći primijeniti tijekom obrazovanja, a i u poslovnom svijetu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 25. 04. 2023. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tehnički klub Univerziteta "Džemal Bijedić" - BEST Mostar organizira međunarodni akademski seminar "The road to Cyber Security", koji će se održati u Mostaru u periodu od 8. svibnja do 17. svibnja 2023. godine.

Za vrijeme akademskog seminara studenti će imati priliku unaprijediti vještine iz područja internet sigurnosti. Sudionici će imati priliku naučiti osnove o internet sigurnosti koje će moći primijeniti tijekom obrazovanja, a i u poslovnom svijetu. Tijekom akademskog seminara predavači iz cijele Bosne i Hercegovine će kroz različita predavanja i radionice prezentirati važnost internet sigurnosti. Na kraju seminara sudionici će raditi završni ispit koji će ocjenjivati povjerenstvo. Seminar će se sastojati od 29 radnih sati, što na kraju iznosi 1 ECTS bod.

Prijave za akademski seminar su otvorene, a link za prijave je:

https://forms.gle/fi4d1q2WBMVnVeo3A

Tijekom devet dana na akademskom seminaru će sudjelovati studenti sa Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru te također 19 studenata sa univerziteta iz cijele Europe. Ovo je odlična prilika za njih da upoznaju druge kulture i da dožive potpunu ljepotu Mostara, a i Bosne i Hercegovine. Pored akademskog dijela, sudionike očekuju i kulturno-društveni aspekt koji će ih upoznati sa Mostarom, te prirodnim bosanskohercegovačkim ljepotama kao što je Boračko jezero na kojem će prisutni provesti vikend.

"The road to Cyber Security" je osmi u nizu seminara koji organizira BEST Mostar. Na ovaj način BEST Mostar nastoji da ispuni ciljeve same organizacije: pružanje edukacije, pružanje podrške u razvoju poslovne karijere, sudjelovanje studenata u razvoju edukacijskog procesa i naravno druženje.

Europska organizacija studenata tehnike i tehnologije - BEST (Board of European Students of Technology) je volonterska, neprofitna i nepolitička studentska organizacija koja djeluje na 86 univerziteta u 30 zemalja Europe, a 2011. godine formirana je lokalna BEST grupa Mostar.

Za sve dodatne informacije možete pratiti službenu Instagram stranicu: @best.mostar, Linkedin i Facebook stranicu: BEST Mostar, a za dodatna pitanja obratite se putem maila: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close