SUM

Učenici završnih razreda srednjih škola iz Mostara posjetili Filozofski fakultet

Na Fakultetu se neki studijski programi studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno.
Sci-Tech / Obrazovanje | 30. 10. 2023. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici završnih razreda srednjih škola Gimnazije Mostar i Gimnazije fra Grge Martića Mostar posjetili su Filozofski fakultet gdje su im predstavljeni studijski programi koji se izvode na Fakultetu.

Prodekan za znanost Filozofskog fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Marko Odak, objasnio je mogućnosti studiranja na Fakultetu, predstavio 17 studijskih skupina te prezentirao rad studentskih udruga i izvannastavnih aktivnosti.

Na Fakultetu se neki studijski programi studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati 63 različite studijske skupine.

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru tijekom prošle akademske godine organizirane su posjete učenika završnih razreda srednjih škola u okviru kojih je Fakultet posjetilo više od 200 učenika.

Kopirati
Drag cursor here to close