Stručnjaci koji rade s djecom

Održana prva radionica "Sigurnost na društvenim mrežama"

Prvu radionicu vodila je dr. sc. Anita Begić, pročelnica Studija socijalnog rada na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i voditeljica Obiteljskog centra Caritasa Mostar.
Sci-Tech / Obrazovanje | 30. 10. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za djecu, mlade i obitelj SPES proveo je prvu radionicu za stručnjake koji rade s djecom i mladima (pedagoge, socijalne radnike, psihologe) na temu Sigurnost na društvenim mrežama iz aspekta socijalnog radnika.

Foto: PR / Održana prva radionica u sklopu edukacije za stručnjake Sigurnost na društvenim mrežama

Projekt Sigurnost na društvenim mrežama je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) uz podršku Grada Mostara.

Foto: PR / Održana prva radionica u sklopu edukacije za stručnjake Sigurnost na društvenim mrežama

Prvu radionicu vodila je dr. sc. Anita Begić, pročelnica Studija socijalnog rada na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostarradionicu i voditeljica Obiteljskog centra Caritasa Mostar.

Na održanoj radionici imali su priliku postaviti pitanja ukoliko imaju nedoumica u svome radu, razmijeniti iskustva iz svoje osobne prakse te čuti gledišta različitih struka.

Za naredne edukacije bit će upućen poziv s otvorenim prijavama, a sljedeća radionica na navedenu temu bit će iz aspekta pedagoga. 

Cilj ovoga projekta je povećana sigurnost djece i mladih na društvenim mrežama. Kroz planirane aktivnosti stručnjaci koji rade s djecom i mladima dobit će dodatna znanja o sigurnosti djece i mladih na internetu.

Kopirati
Drag cursor here to close