'Robotika je zabavna'

SPARK organizira radionice za osnovnoškolce

Edukacije za učenike će održavati djelatnici SPARK school i studenti pete godine FPMOZ-a koji slušaju kolegij Robotika u nastavi.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 04. 2018. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SPARK school u suradnji s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti pokreće radionice ‘Robotika je zabavna’, za učenike osnovnih škola.

U današnjem svijetu tehnologije, važno je više nego ikada pripremiti učenike za budućnost, a jedan od načina je podučavanje robotike. Robotika osnovnoškolcima kroz njihovo školovanje povećava kreativnost i inovativnost. Podučavanjem naših učenika osnovama robotike otvaramo čitav novi svijeti uzbudljive mogućnosti kojima inače ne bi imali pristup, navode u priopćenju.

Sve zainteresirane osnovne škole mogu prijaviti maksimalno 20 učenika na dvosatne radionice robotike i programiranja u SPARK school. Edukacije za učenike će održavati djelatnici SPARK school i studenti pete godine FPMOZ-a koji slušaju kolegij Robotika u nastavi.

Plan i program radionice je u potpunosti prilagođen osnovnoškolcima.

Točni termini radionica će biti dogovoreni sa svakom školom pojedinačno, a svoju školu možete prijaviti popunjavanjem kratke prijavne forme na SPARK web stranici. Popis sudionika mora sadržavati: ime i prezime učenika, razred, ime i prezime nastavnika/učitelja/ravnatelja, te potpis i pečat ravnatelja/direktora škole, priopćeno je iz SPARKa.

Kopirati
Drag cursor here to close