Mostar

Trud i rad se isplati: Nagrađeni najbolji studenti u Federaciji BiH

Prigodne nagrade za 74 studenta uručila je ministrica obrazovanja i znanosti FBiH Elvira Dilberović koja je nagrađenim studentima uputila iskrene čestitke.
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 12. 2019. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji studentici u Federaciji BiH su u utorak u zgradi federalnih institucija u Mostaru primili zaslužena priznanja i jednokratne novčane nagrade za izvrstan uspjeh ostvaren u akademskoj 2018/19.

Foto: Bljesak.info / Zaslužena priznanja najboljim studentima u Federaciji BiH

''Ovo smatram veliko priznanje za moj rad i trud tijekom školovanja'', kazala je Đenita Delić jedna od dobitnica nagrade.

Prigodne nagrade za 74 studenta uručila je ministrica obrazovanja i znanosti FBiH Elvira Dilberović koja je nagrađenim studentima uputila iskrene čestitke te istaknula kako je obveza i odgovornost Ministarstva obrazovanja FBiH ulaganje u izgradnju kvalitetnog obrazovanja.

Foto: Bljesak.info / Zaslužena priznanja najboljim studentima u Federaciji BiH

''Novac uložen u nekvalitetno obrazovanje je loša investicija, a dobra investicija jeste ulaganje u poboljšanje kvalitete obrazovanja. ovo ministarstvo je odlučilo dobro investirati, a dodatni motiv ste upravo vi koji se ističete svojim radom i ostvarenim uspjesima'', kazala je Dilberović sa željom da im ova nagrada bude motivacija za daljnje školovanje.

Foto: Bljesak.info / Zaslužena priznanja najboljim studentima u Federaciji BiH

Inače, jednokratnu financijsku potporu za nagrađene studente u iznosu od po 1300 KM osiguralo je Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti.

Kopirati
Drag cursor here to close