Priznanja

Najboljim studentima Filozofskog fakulteta dodijeljene Dekanove nagrade

Dodijeljeno je devet Dekanovih nagrada i 11 Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti, priopćio je Filozofski.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 12. 2018. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2017./2018. godini i po prvi puta su uručene Pohvalnice za izvannastavne aktivnosti studentima koji su pridonijeli ugledu Fakulteta. Nagrađenima su dodijeljena priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća. 

Dodijeljeno je devet Dekanovih nagrada i 11 Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti, priopćio je Filozofski.

Nagrade je uručio dekan Fakulteta Ivica Musić koji je čestitao studentima i poželio sreću u daljnjem obrazovanju i kasnijem radu.

''Na ove naše studente možemo biti ponosni, njihovi roditelji to sigurno i jesu, ali ovaj Fakultet misli na njih i zahvaljujemo im na tome što jesu, a održavaju ih vrijednosti kao što su trud, marljivost, upornost, zdrava ambicija i želja da postignu nešto veliko, nešto više od prosječnosti'', kazao je dekan Musić.

U ime svih dobitnika, prisutnima se obratila Marijana Primorac te zahvalila na dodijeljenoj nagradi.

''Ova nagrada nije konačni cilj nego poticaj i motivacija za daljnji rad i napredak jer uvijek možemo biti bolji'', kazala je Marijana Primorac.

Foto: PR / Dodjela Dekanove nagrade na Filozofskom fakultetu

Pohvalnice za izvannastavne aktivnosti se dodjeljuju za sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima, izlaganja na znanstvenim i stručnim skupovima, zapažen uspjeh u umjetničkim i sportskim aktivnostima.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Marijana Primorac, Jelena Mikulić,  Katarina Mikulić,  Ana Kežić,  Ivan Tadić, Matej Boras,  Elma Baručija, Robert Kresić i Mario Maglica.

Dobitnici Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti su: Vladimir Vegar, Veselko Vištica, Matej Marević, Ivan Perić, Mario Zovko, Mihovil Šutalo, Petar Soldo, Valentin Ilić, Ante Tadić, Ivan Džalto i Blago Gašpar, priopćeno je iz Ured za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta.

Kopirati
Drag cursor here to close