Igraj se i nauči

Prijavite se na Zabavator - kreativnu ljetnu radionicu u Širokom Brijegu!

Uz odlične predavače djeca će drugačijim pristupom, kroz edukativnu igru i kreativne vještine, spontano usvojiti osnove Njemačkog jezika.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 06. 2023. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Animator poziva djecu uzrasta od 8 do 13 godina da se prijave na kreativnu ljetnu radionicu njemačkog jezika – Zabavator 3 koja će se održati od 26. lipnja do 1. srpnja 2023. godine u Širokom Brijegu.

Uz odlične predavače djeca će drugačijim pristupom, kroz edukativnu igru i kreativne vještine, spontano usvojiti osnove Njemačkog jezika.

Video: ZABAVATOR Talk Show "Guten Morgen Široki Brijeg”

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail: [email protected], najkasnije do petka 23. lipnja 2023 te će dobiti sve potrebne informacije vezane za radionicu. U poruci trebaju navesti ime i prezime djeteta, uzrast i kontakt telefon. Broj prijava je ograničen.

Podsjećamo, Animator je udruga osnovana s ciljem poticanja zanimanja za likovne, dramske i glazbene umjetnosti te za strane jezike. U potrazi za novim i zanimljivim načinima učenja koji se razlikuju od standardnih okvira i očekivanja, kolektiv udruge Animator vođen je željama za promjenama. 

Video: ZABAVATOR TV dnevnik

Više informacija o njihovom radu potražite na službenim stranicama www.animator.ba ili na društvenim mrežama.

 
Kopirati
Drag cursor here to close