Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike

Postani inženjer: Saznaj više o studijskim programima na 'Digitalnim horizontima'

Poziv na "Digitalni Horizonti: Virtual Expo" u sklopu kampanje Fakulteta Strojarstva, Računarstva i Elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru
Sci-Tech / Obrazovanje | 20. 03. 2024. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) Sveučilišta u Mostaru, u sklopu svoje kampanje "Upiši zanimanje budućnosti. Postani inženjer!", s zadovoljstvom poziva učenike srednjih škola koji žele da postanu inženjeri na "Digitalni Horizonti: Virtual Expo".

Ovaj virtualni događaj pruža izuzetnu priliku da se iz prve ruke sazna više o studijskim programima koji otvaraju put ka inženjerskim zanimanjima budućnosti.

Datumi održavanja:

26.3.2024. 25.4.2024. 16.5.2024., počevši u 12 sati preko platforme Google Meets.

Kako se pridružiti: Da biste se pridružili virtualnom događaju "Digitalni Horizonti: Virtual Expo", samo unesite poveznicu https://meet.google.com/whr-gcnu-cwf u vaš internet pretraživač i odaberite "Ask to Join". Po odobrenju domaćina, možete aktivno koristiti chat za postavljanje pitanja i mikrofon te zvučnik za sudjelovanje u diskusijama.

Ovaj događaj nudi uvid u ono što FSRE čini vodećim izborom za studiranje inženjerstva, uključujući pregled naših studijskih programa, istraživačkih projekata i inovacija. To je savršena prilika da direktno razgovarate s našim profesorima i studentima, i da dobijete sve informacije o tome što vas očekuje kao budućeg studenta inženjerstva.

Foto: FRSE / Kampanja 'Upiši zanimanje budućnosti. Postani inženjer!'

Studiranjem na FSRE budući studenti ulaze u srce modernog inženjerstva, gdje se strojarstvo, računarstvo i elektrotehnika međusobno isprepliću, stvarajući temelje za najtraženija zanimanja budućnosti. Ova jedinstvena kombinacija područja nudi pristup vodećim tehnološkim inovacijama i neograničenim mogućnostima u dizajnu, proizvodnji, energetici, komunikacijama i automatizaciji.

Na FSRE, programi su dizajnirani da pruže studentima duboko razumijevanje teorije uz praktičnu primjenu, pripremajući ih za izazove i prilike koje nosi budućnost. Izborom studija u bilo kojem od ovih područja, uključujući dinamičan svijet IT-a, studenti ulaze u multidisciplinarno okruženje gdje se znanje iz jednog područja besprijekorno spaja s drugima, potičući razvoj inovacija koje oblikuju naš svijet.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu. 

Budite dio inovativne budućnosti s FSRE - Vaš put prema uspješnoj inženjerskoj karijeri počinje ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close