200 KM

Općina Čitluk počastila maturante

Odlukom o dodjeli financijske potpore propisani su visina, uvjeti, način i rok isplate jednokratnih financijskih potpora maturantima s područja općine Čitluk,
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 05. 2024. u 08:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinsko vijeće Čitluk u ponedjeljak je usvojilo Odluku o dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima općine Čitluk za školsku godinu 2023/2024.

Odlukom o dodjeli financijske potpore propisani su visina, uvjeti, način i rok isplate jednokratnih financijskih potpora maturantima s područja općine Čitluk, odnosno učenicima završnih razreda srednjih škola koji u školskoj 2023./2024. godini imaju maturu.

Pravo na potporu imaju maturanti koji imaju prebivalište na području općine Čitluk i učenici su završnih razreda Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku, kao i maturanti koji imaju prebivalište na području općine Čitluk, a pohađaju završne razrede srednjih škola izvan općine Čitluk.

Sredstva za potpore maturantima osigurana su u proračunu Općine Čitluk i biti će isplaćena u iznosu od 200 KM svim maturantima koji ispunjavaju uvjete, priopćeno je iz čitlučke općine.

Kopirati
Drag cursor here to close