SPES

Mostar: Otvorene prijave za posljednju radionicu za adolescente

"Utjecaj društvenih mreža na mentalno zdravlje u adolescenciji" tema je druge, a ujedno i posljednje radionice za adolescente u okviru projekta "Sigurnost na društvenim mrežama".
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 02. 2024. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za djecu, mlade i obitelj SPES organizira drugu radionicu za adolescente te time razdoblje implementacije projekta "Sigurnost na društvenim mrežama" privodi svome kraju.

"Utjecaj društvenih mreža na mentalno zdravlje u adolescenciji" tema je druge, a ujedno i posljednje radionice za adolescente u okviru projekta "Sigurnost na društvenim mrežama".

Voditeljica druge radionice i ovoga puta je Helena Soldo, psihologinja i stručnjakinja sa savjetodavnim iskustvom koja je, kroz Obiteljski centar Caritasa Mostar, vodila cijeli niz radionica i preventivnih programa za srednjoškolce.

Radionica će se održati u srijedu, 28. veljače s početkom u 19:15h u prostorijama SPES-a na adresi Zagrebačka 8.

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem mail adrese: [email protected]

Nakon prve radionice u kojoj su uz praktičnu analizu profila na društvenim mrežama, adolescentima predstavljene opasnosti, oblici te posljedice elektroničkog nasilja, sljedeće srijede će svi prijavljeni dobiti uvid u utjecaj koji društvene mreže imaju na mentalno zdravlje te naučiti na koje načine se mogu boriti protiv negativnih strana, ali i spriječiti brojne neželjene posljedice.

Projekt "Sigurnost na društvenim mrežama" podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) uz podršku Grada Mostara.

Voditelji projekta se i ovoga puta nadaju što većem odazivu adolescenata prema kojima je implementacija cjelokupnog projekta upravo i usmjerena.

Kopirati
Drag cursor here to close