Za 63 maturanta

Grad Stolac pokriva troškove maturalne večere

''Kako bi bar na neki način olakšao roditeljima, gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković najavio je kako će ove godine Grad preuzeti trošak maturalne večere za 63 maturanta koji pohađaju Srednju školu Stolac", priopćeno je iz tog grada.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 05. 2024. u 17:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković najavio je kako će ove godine Grad preuzeti trošak maturalne večere za 63 maturanta koji pohađaju Srednju školu Stolac.

"Svibanj je mjesec maturalnih zabava koje su jedna od važnijih stepenica u životu svakog srednjoškolca. Osim za maturante, matura je veliki izazov i za roditelje jer ni maturalne zabave i opremanje maturanta nisu ostali pošteđeni u valu poskupljenja. Kako bi bar na neki način olakšao roditeljima, gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković najavio je kako će ove godine Grad preuzeti trošak maturalne večere za 63 maturanta koji pohađaju Srednju školu Stolac", priopćeno je iz tog grada.

Ovo je, dodaje se, još jedna od demografskih mjera koje grad provodi u skladu s financijskim mogućnostima, uz besplatan prijevoz učenika, nabavu radnih bilježnica za učenike osnovnih škola, stipendije, potpore novorođenoj djeci.

 

Kopirati
Drag cursor here to close