Završno Microsoft office natjecanje

EFSA – S IT znanjem do New Yorka

Nakon održanih predkvalifikacijskih natjecanja u Tuzli, Mostaru, Banja Luci i Sarajevu, završno natjecanje će biti održano u 9. lipnja na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 06. 2019. u 10:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

/ EFSA – S IT znanjem do New Yorka

Katedra za menadžment i informacione tehnologije Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (EFSA) organizira treće završno Microsoft office specialist natjecanje za srednjoškolce i studente na razini BiH čiji je glavni cilj testiranje osnovnih kompjuterskih vještina srednjoškolaca i studenata. 

Nakon održanih predkvalifikacijskih natjecanja u Tuzli, Mostaru, Banja Luci i Sarajevu, finalno natjecanje će biti održano u 9. lipnja na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. 

Pobjednik/ca natjecanja će za glavnu nagradu od Ekonomskog fakulteta i Raiffeisen banke, te ostalih partnera projekta imati pokrivene troškove smještaja, prijevoza i sudjelovanja na svjetskom Microsoft office specialist natjecanju koje će biti održano krajem lipnja u New Yorku, te na taj način imati priliku predstaviti BiH zajedno sa 130 drugih zemalja sudionika. 

Kopirati
Drag cursor here to close