Svi su dobrodošli

Dan otvorenih vrata u School&School Mostar, otkrijte nove programe za djecu i tinejdžere

''Ovo je idealna prilika da upoznate svoga budućeg predavača i saznate sve pojedinosti o programima i projektima koje ćemo raditi'', poručili su iz School&School Mostar.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 09. 2022. u 09:29 M.L. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova školska godina je počela i u skladu s tim Multidisciplinarna škola za djecu School&School Mostar organizira Dan otvorenih vrata. Da, dobro ste čuli – dan kada ćete moći kroz besplatnu prezentaciju/demonstraciju saznati što sve nude kroz svoje programe i projekte.

Ono što je novo jeste da su od ove godine dobrodošli i srednjoškolci.

Predškolarci i osnovnoškolci su se već ''udomaćili'' u mostarskoj School&School, a od ove godine tu su i programi za one nešto starije.

''Ovo je idealna prilika da upoznate svoga budućeg predavača i saznate sve pojedinosti o programima i projektima koje ćemo raditi'', poručili su iz School&School Mostar.

Pa krenimo redom. Najvažnija informacija za sve one koji planiraju doći jeste da se Dan otvorenih vrata održava 24. rujna (subota) od 10 do 14 sati. Za one koji možda još uvijek ne znaju adresa škole je Mile Budaka 63. i što je najvažnije svi su dobrodošli.

Sve informacije možete dobiti u bilo kojem razdoblju od 10 do 14 sati, a kako bi olakšali svima iz School&School Mostar kažu i da su napravili agendu prezentacije programa.

Agenda prezentacije/demonstracije programa

10:00 -11:00 IT - Programiranje & Robotika, 3D Print &Mehatronika, Muzičko /Glazbena, Gluma &Balet, Handcraft ART, ENglish + jezici

11:00 -12:00 Muzičko/glazbena, Gluma &Balet, LEGO Art, LEGO Engineering, LEGO Think Tank, Robotički inžinjering, Lego Robotika,

12:00 -13:00 Graphic design, Kreativna Fizika i Matematika, Home design, CSI forenzika, School of Business

13:00 -14:00 Veterina, Art & Design, YOU Tube Academy, Vlogging &Writing,

10:00 -14:00 Little school

Multidisciplinarna škola School&School Mostar ove godine poseban akcenat stavlja na tehnološko-informatičke programe, te će u skladu s tim ciljem posebnu pozornost posvetiti upravo tim programima.

No, osim tih programa tu su i ostali za sve uzraste.

Jedna od predavačica je i glumica Fatima Kazazić Obad. Fatima će svoje znanje djeci prenositi na satima glume i baleta.

''Sate baleta počinjemo vježbama fizičkog zagrijavana koje su prilagođene uzrastu djece iz grupe, nakon čega učimo osnovne korake i poze iz baleta. Na baletu djeca razvijaju svoju kordinaciji i ravnotežu, a radeći koreografije, uče i kako prilagoditi pokret ritmu, odnosno, plesati u odnosu na glazbu'', kazala je mlada glumica.

Napominje i da su u Školi glume svi dobro došli, oni koji su talentirani i oni koji tek otkrivaju svoje talente.

''Kroz zabavne vježbe improvizacije, imitiranja, pretvaranja, stvaranja likova i priča u kojima su ti likovi smješteni, djeca se postepeno oslobađaju radeći u grupi i jačaju svoje samopouzdanje. Cilj kursa glume jeste da djeca nauče vladati tremom javnog nastupa ( odnosno prezentacije u grupi), i da steknu dovoljno samopouzdanja u sebe i svoje ideje'', objasnila je Fatima Kazazić Obad.

Djecu koja ipak preferiraju umjestnost i dizajn dočekati će Maja Rubinić. Maja će se s s njima družiti u okviru programa Art&Design.

Nastava će se odvijati kroz različite kreativne i praktične radionice u kojima se primjenjuju sve likovne tehnike i veštine koje se izučavaju na visokim školama likovnih umjetnosti, a one su u potpunosti prilagođene dečjem uzrastu.

''Djeca su raspoređena po grupama prema uzrastu, u kojima je maksimalno 5 do 6 djece, kako bismo se posvetili svakome pojedinačno. Ponosni smo na to što našu školu ne pohađaju isključivo likovno nadarena djeca , već sva djeca koja u sebi osećaju radost stvaranja'', istaknula je Rubinić.

I na kraju da ne zaboravimo prijave za besplatne prezentacije programa su obvezne. A prijaviti se možete na e-mail: [email protected], telefon: 036/312-236 ili pak porukom u inbox Facebook stranice.

''Za sve goste pripremili smo i prigodna iznenađena'', poručuju na kraju iz School&School Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close