Banja Luka

Besplatna info večer: Naučite osnove web designa

U InfoARSu možete sami odrediti tempo učenja. Imate opciju da tečaj pohađate u grupi ili individualno.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 01. 2018. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Besplatna Info večer u organizaciji Informatičke akademije InfoARS iz Banja Luke 22.1.2018. godine idealna je prilika da saznate kako vaš ured može izgledati kao na fotografiji.

Tečaj web designa za početnike predstavlja prvi korak ka tom cilju. InfoARS pruža uslugu edukacije iz oblasti informacionih tehnologija već devet godina, a jedna od najatraktivnijih oblasti edukacije je upravo web design.

Zamislite sebe u skorijoj budućnosti kako sjedite na plaži sa laptopom u krilu i obavljate posao koji vam donosi mjesečna primanja kirurga specijaliste. Možete da zamislite? InfoARS će vam pokazati kako je to moguće ostvariti. Ne postoji velik broj profesija koje pružaju potpunu fleksibilnost u radu.

Baveći se web designom u mogućnosti ste da sami birate svoje radno vrijeme i radno mjesto. Nakon par godina upornosti i rada moći ćete raditi na velikim projektima i za bolje plaćene klijente i sebi osigurati mjesečni iznos zarade koji želite. Da bi taj put trajao što kraće preporučljivo je potražiti pomoć stručnjaka iz ove oblasti.

U InfoARS-u možete sami odrediti tempo učenja. Imate opciju da tečaj pohađate u grupi ili individualno. Individualna nastava usmjerava pažnju predavača na samo jednog polaznika i pruža mogućnost da polaznik brže savlada sve elemente tečaja i približiti se svome cilju.

Na Akademiji imaju iskustvo u radu sa potpunim početnicima, odnosno sa osobama koje se nikada ranije nisu susrele sa ovom oblasti. Predavanja su koncipirana tako da je polaznik maksimalno angažiran i kroz vježbe na šest praktičnih primjera već nakon prvog nivoa tečaja osposobljen samostalno izraditi website.

Posjedovanje certifikata o završenom tečaju omogućit će vam da bez problema budete angažirani za željene poslove. Ukoliko planirate aplicirati za poslove u inozemstvu u InfoARS-u možete steći i međunarodno priznati certifikat.

Ukoliko želite saznati više o zanimanju iz snova te čuti iskustva uspješnih polaznika prijavite se na Info večer koja će se održati 22.1.2018. godine u prostorijama Akademije, na adresi Carice Milice 43 od 19:30 sati u Banja Luci. Najsretnije sudionike Info večeri očekuju iznenađenja.

Kopirati
Drag cursor here to close