Nije prvi put

Thompson na meti prevaranata: Oglasio se njegov tim

Sci-Tech / Internet | 04. 01. 2024. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbenik Marko Perković Thompson našao se na meti prevaranata.

Na društvenim mrežama osvanuli su lažni profili s njegovim imenom, a o svemu se sada oglasio njegov tim, prenosi Showbuzz.hr. 

"Dragi prijatelji i poštovani mediji, kao i kod drugih poznatih osoba, a u pokušaju krađe identiteta u svrhu prevara sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona. Na tim lažnim profilima se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, na stranicama kao njegovi administratori, u grupama tvrde kako su osobno u kontaktu s Markom, šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari... Primijetili smo kako i u komentarima na Markovoj službenoj stranici klikaju fanove i pozivaju ih na privatna dopisivanja. Takve blokiramo kada ih primijetimo ali nažalost neki naši fanovi u međuvremenu i nasjednu", upozorili su iz Thompsonova tima.
 


"Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve kontakte, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P.Thompsona. Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima nikada ne šalje nikakve zahtjeve za privatnim kontaktima kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama. Savjetujemo da kada dobijete zahtjev za kontaktom od takvih korisnika da ih odmah blokirate. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici", poručili su pa su naveli njegova službene profile na Facebooku i Instagramu.

"Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima", napomenuli su na kraju.

Thompson je krajem prošle godine s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.
Kopirati
Drag cursor here to close