Talijansko veleposlanstvo

Počinje izbor pobjednika foto natječaja #MojaBiH

Natječaj je organizirala Veleposlanstvo Italije u Bosni i Hercegovini u suradnji sa Misijom OSCE-a u BiH, Izaslanstvom EU u BiH i UNICEF-om u BiH.
Sci-Tech / Internet | 10. 05. 2018. u 12:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto natječaj #MojaBiH, u okviru kojeg su mladi ljudi iz Bosne i Hercegovine dobi od šest do 25 godina slali svoje fotografije kojima su prikazali šta za njih predstavlja BiH danas, je završen.   

Natječaj je organizirala Veleposlanstvo Italije u Bosni i Hercegovini u suradnji sa Misijom OSCE-a u BiH, Izaslanstvom EU u BiH i UNICEF-om u BiH. 

Jučer (op.a. srijeda) je počela selekcija pobjednika za svaku od četiri kategorije iz natječaja, od kojih tri individualne, od šest do 12 godina, od 13 do 18 te od 19 do 25 godina, kao i jedna kategorija razreda ili grupa razreda koji pripadaju istoj školi. 

Pobjednike individualnih kategorija birat će žiri sastavljen od međunarodnih i bosanskohercegovačkih fotografa i umjetnika, kojim će predsjedavati veleposlanik Italije u BiH Nicola Minasi i šefovi misija koorganizatora inicijative, dok će pobjednika u kategoriji škola izabrati publika. 

Pobjednička fotografija će biti ona koja osvoji najveći broj glasova, odnosno "lajkova", do nedjelje, 20. svibnja do 23.59. Iz talijanskog veleposlanika pozvali su zainteresirane da počnu pratiti facebook stranicu Veleposlanstva te da kao pratitelji izaberu omiljenu fotografiju. 

Individualne nagrade podrazumijevaju besplatno sudjelovanje u radionici o temi fotografije za pobjednike u 1. kategoriji, sudjelovanje u radionici i digitalni foto-aparat za pobjednika 2. kategorije, nagradno putovanje u Rim za pobjednika 3. kategorije te video-projektor kao nastavno sredstvo školi koju pohađaju učenici razreda ili grupe razreda koji pobijede u kategoriji 4, priopćeno je iz Veleposlanstva Italije u BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close