Nova značajka

Netflix olakšao prijenos profila

Značajka prijenosa profila je ažurirana kako bi omogućila prijenose na postojeći račun umjesto potrebe za novim računom.
Sci-Tech / Internet | 12. 07. 2023. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Značajka 'Prijenos profila' je pokrenuta u listopadu 2022., a najavljena je riječima: "Ljudi se kreću. Obitelji rastu. Odnosi se završavaju. Ali tijekom ovih životnih promjena, vaše Netflix iskustvo bi trebalo ostati isto.

Danas pokrećemo Prijenos profila, značajku koja omogućuje ljudima koji koriste vaš račun da prenesu profil - zadržavajući personalizirane preporuke, povijest gledanja, Moj popis, spremljene igre i druge postavke - kada započnu vlastito članstvo."

Što se tog dijela tiče većina je ostala ista. I dalje je moguće zadržati sve svoje personalizirane podatke, ali s jednim praktičnim dodatkom, javlja Bug.

Kako bi se izvršio prijenos više nije potrebno kreirati novi Netflix korisnički račun nego se prijenos može izvršiti i na već postojeći.

Kod prijenosa profila treba imati na umu da ako korisnik ne živi u istom kućanstvu, ali ipak želi prenijeti svoj profil, bit će dodan kao dodatni član te naplaćena mjesečna naknada.

Kopirati
Drag cursor here to close