U SAD već aktivna

Google Photos nadograđen umjetnom inteligencijom

Značajka će prvo biti dostupna samo odabranim računima u SAD-u dok se širenje na globalna tržišta očekuje u nadolazećim mjesecima.
Sci-Tech / Internet | 16. 08. 2023. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz sve veći broj fotografija i videozapisa na mobilnim uređajima postaje sve teže izdvojiti one koji su stvarno važni.

Među hrpom snimaka zaslona, duplih ili mutnih fotografija i videozapisa može biti teško pronaći one koji mogu ispričati priču o nekoj važnoj životnoj prekretnici.

Kako bi taj problem riješio Google je prije četiri godine predstavio značajku 'Memories' koja se nalazi na vrhu Google Photos aplikacije i koja prikazuje najvažnije foto i video trenutke, javlja Bug.

Sada će umjetna inteligencija omogućiti korisnicima da na kreativan način učine još više sa svojim digitalnim uspomenama.

Nakon što umjetna inteligencija kreira foto spomenar na korisniku je samo da ga pregleda i podijeli. U slučaju želje za dodatnom prilagodbom korisnik u svakom trenutku može urediti postojeći spomenar ili kreirati novi.

Umjetna će se inteligencija također moći koristiti i za kreiranje naslova koji se također naknadno mogu uređivati uz pomoć umjetne inteligencije na način da joj se daju dodatne upute ili korisnik sam može dodati naslov po želji.

Kopirati
Drag cursor here to close